Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis łatwy i prosty. Babka serowa przez długi czas zachowuje swoja świeżość . Jest to przepis, który dopiero nie dawno przetestowałam i mogę powiedzieć, iż był to strzał w dziesiątkę.
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85268
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2568
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 10008
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4039
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7131
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85268
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2568
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 10008
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4039
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7131
Składniki
Ser mielimy na maszynce. Miękkie masło ucieramy z cukrem. Dodaję partiami mielony ser. Dodaje po jednym jajku cały czas miksując. Dodaje przesianą mąkę wraz z proszkiem do pieczenia oraz aromat śmietankowy. Całość miksuję do połączenia się składników. Formę keksową smaruję masłem i obsypuję bułką tartą. Wlewam ciasto. Ciasto piekę około 60 minut w 170 stopniach . Studzę. Czekoladę wraz z masłem rozpuszczam. Polewam wystudzone ciasto.
Zapraszam na mojego bloga!