Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdy w niej znajdzie smak dla siebie
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1679
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1474
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1468
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1683
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1679
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1474
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1468
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1683
Składniki
Masło utrzeć z cukrem.Dodać mąkę ,żółtka,3 łyżki mleka,i proszek.Białka ubić połączyć z ciastem. Ciasto podzielić na 3 części. Do jednej wsypać mak i wyłożyć na blaszkę( ja użyłam keksówki). Do drugiej części dodać kakao i wyłożyć na ciasto z makiem. Do trzeciej części dodać kokos, wyłożyć na wierzch. Piec około 50 min w temp.160 stopni C. Smacznego!