Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mogę jeść je na śniadanie, obiad, podwieczorek i kolację.
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 172
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 133
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 788
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 426
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1227
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 172
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 133
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 788
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 426
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1227
Składniki
Mleko wymieszać z jajkiem, kakao, cukrem pudrem i lekko zmielonymi wiórkami koksowymi. Dodać mąkę, szczyptę soli dokładnie wymieszać i odstawić na 5-10 minut. Banany obrać i pokroić na 3-4 części. Rozgrzać olej. Cząstki banana zanurzyć w cieście i smażyć na rozgrzanym oleju z dwóch stron. Usmażone przełożyć na papierowy ręcznik. Gotowe oprószyć cukrem pudrem.