Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Bigos z powidłami śliwkowymi"
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 689
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 663
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 254
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 689
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 663
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 254
Składniki
Kapustę kiszoną opłucz, odciśnij, ugotuj. Kapustę białą ugotuj. Obie kapusty wymieszaj. Grzyby namocz, osusz, ugotuj. Ostudź, pokrój. Wymieszaj z kapustami.
Cebulę posiekaj, zeszklij na smalcu. Mięso, kiełbasę i boczek pokrój w kostkę. Podsmaż na oleju. Dodaj cebulę. Przełóż do kapust, dodaj przyprawy, powidła, koncentrat, keczup i wino.
Wymieszaj, gotuj ok. 40 minut, często mieszając. Przypraw.
Przepis przysłała Jolanta Kuna z Trześni</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie