Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty i szybki przepis. Blok czekoladowy z mlekiem z proszku z herbatnikami
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 531
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16796
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 528
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 531
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16796
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 528
Składniki
1.Połączyć w garnku i podgrzać składniki : cukier, mleko, kakao i masło 2.Garnek zdjąć z palnika , mieszając dodawać mleko w proszku. Mieszamy aby uzyskać jednolitą konsystencję. Po czym dodajemy rozkruszone herbatniki oraz bakalie , u mnie żurawina. 3. Przygotowaną masę , po ostygnięciu przekładamy do formy , wyłożonej papierem do pieczenia lub folią spożywczą . Wkładamy do lodówki na noc. Smacznego