Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty i szybki przepis. Blok czekoladowy z mlekiem z proszku z herbatnikami
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1309
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1111
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 301
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1309
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1111
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 301
Składniki
1.Połączyć w garnku i podgrzać składniki : cukier, mleko, kakao i masło 2.Garnek zdjąć z palnika , mieszając dodawać mleko w proszku. Mieszamy aby uzyskać jednolitą konsystencję. Po czym dodajemy rozkruszone herbatniki oraz bakalie , u mnie żurawina. 3. Przygotowaną masę , po ostygnięciu przekładamy do formy , wyłożonej papierem do pieczenia lub folią spożywczą . Wkładamy do lodówki na noc. Smacznego