Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny budyn swojskiej roboty!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8447
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 527
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8447
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 527
Składniki
Do garnka wlewamy mleko 300ml i gotujemy razem z czekolada mieszajac.Do pozostalego mleka dodajemy kakao,skrobie,cukier i mieszamy .Gdy mleko z czekolada sie gotuje wlewamy do niego mleko.Bardzo dobrze i sprawnie mieszajac,na malym ogniu doprowadzic do zagotowania.
Przelac do salaterek i odstawic do ostygniecia.