Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tłum. "Cheri Cheri Lady Życie jest oddaniem Zawsze jest tak jak za pierwszym razem Pozwól mi wziąć jego część" proste, niezawodne, jak w piosence
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1064
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 395
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1186
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 235
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1064
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 395
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1186
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 235
Składniki
Całość (oprócz owoców) dokładnie wymieszać, nie ubijać. Masa powinna być gęsta i jednolita. Jabłka pokroić w niewielkie cząstki, nie słodzić.
Wykładać na małej blaszce (wymiary 30x10cm) warstwami: ciasto -jabłka -ciasto -wiśnie -ciasto -reszta owoców.
Piec w nagrzanym piekarniku w ok. 180 stopniach przez 45 min.
Wierzch ciasta powinien być zarumieniony, zaś samo ciasto lekko wilgotne. Doskonale smakuje jeszcze ciepłe z kubkiem mleka. Smacznego, czy jakby powiedzieli członkowie Modern Talking - GUTEN APPETIT.