Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie,kruche i pachnące wanilią ciasteczka idealne na każdą okazję jak również do schrupania przy grillu
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 789
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 924
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 133
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2819
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 789
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 924
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 133
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2819
Składniki
Jajko utrzyj z cukrem i cukrem waniliowym ,dodaj mleko, olej,olejek waniliowy i mąkę z proszkiem do pieczenia.Zagnieść ciasto.Wstaw na 15 minut do lodówki.Z ciasta urywaj kulki i walkuj ręcznie na kształt walca, końcówki nakładaj na siebie.Ciastka układaj na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i piec około 15 minut w 180 st Ciastka przechowuj do 2 miesięcy w metalowym pudełku.