Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z moja córeczka bardzo często je robie,ciasto i przekaska jednocześnie
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Składniki
Jajo rozbełatac widelcem,Ciasto francuskie wyjąć z opakowania,pokroić w 12 kwadratów, brzoskwinie z puszki wyjąc i pokroic w kawałki,na każdy kawałek ciasta połozyć kawałek brziskwini z puszki i zwinać według uznania...Ja robie w formie pierożków...
Rozgrzać piekarnik do 200 stopni .Posmarować wierzch jajem i piec w piekarniku 200 stopni 12min na srodkowym poziomie<ma sie zarumienic>Kazdy piekarnik jest inny... wiec ma byc złoty kolor...