Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i sycące,na przekąskę do szkoły albo do pracy.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 149
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 149
Składniki
Do miski wkładam jajka,twaróg cukier i zapach.
Rozgniatam wszystko widelcem.
Dodaję mąkę,proszek do pieczenia i pokrojone w kostkę masło.
Zagniatam ciasto. Dzielę na dwie części. Posypuję obficie mąką i wałkuję.
Wycinam ciastka foremką albo szklanką i układam na blaszce.
Smaruję ciastka mlekiem i posypuję cukrem.
Wkładam do piekarnika na 180°C,na około 15 minut.