Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest pyszne. Na prawdę polecam go zrobić.
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4781
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 939
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 217
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4781
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 939
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 217
Składniki
Upiec biszkopt z 4 jaj.
Budynie śmietankowe ugotować w litrze soku pomarańczowego i gorący ułożyć na ciasto.
Śmietanę ubić z cukrem pudrem, dodać 7 łyżek żelatyny i wyłożyć na zimny budyń.
Na wierzch ułożyć herbatniki i polać polewą wg. uznania.