Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne i niezwykle smaczne, doskonałe do kawy :)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4883
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13251
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5799
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7436
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4883
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13251
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5799
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7436
Składniki
Jajka ubić z cukrem, sodą, proszkiem do pieczenia i przyprawą. Ubijać aż cukier się ładnie rozpuści. Nie przerywając ubijania dodać olej, a na koniec mąkę. Potem dodać startą na tarce na małych oczkach marchew i wymieszać.
Przelać do farmy do pieczenia. U mnie wyszło 2: keksówka i tortownica.
piec w temperaturze 180 st przez około 50 minut do suchego patyczka.
Po upieczeniu można posypać cukrem pudrem, ale nie jest to koniecznie i bez tego jest pyszne :)