Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ciasto migdałowe z grysikiem"
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 222
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 70
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3316
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 222
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 70
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3316
Składniki
Stopione, schłodzone masło utrzyj z serkiem i 20 dag cukru. Dodaj jajka, kaszę manną, proszek. Upiecz ciasto.
Sok zagotuj z resztą cukru, wymieszaj z likierem. Gorące ciasto polej syropem. Posyp płatkami.
<strong>Przepis przysłała Izabela Szczypek z Katowic</strong>Źródło: Bella Relaks