Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zdjęcie jest złej jakości ale ciasto jest naprawdę smaczne, lekkie, niezbyt słodkie
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2772
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1292
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 746
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 94
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2772
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1292
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 746
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 94
Składniki
1. z 5 łyżek cukru i 3 1/2 szkl wody ugotować syrop, wrzucić obrane o pokrojone jabłka, chwilę pogotować, wyjąć, syrop zostawić, 2. na upieczony biszkopt ułożyć jabłka, pokrojone brzoskwinie i kiwi, można też ułożyć inne owoce, 3. odlać 3 1/2 syropu, ugotować na nim 2 budynie, gorącym budyniem zalać owoce, 4. w garnku roztopić margarynę z 1 szkl cukru, dodać wiórki kokosowe, wymieszać, po wystudzeniu dodać 2 jajka, miksować ok 3 minut, wylać masę na budyń, 5. zapiekać ok 40 min, 6. kroić po wystudzeniu smacznego