Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ciasto z arbuzem i malinami"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 785
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 917
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 131
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 785
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 917
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 131
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Składniki
<strong>Przepis przysłała Wioletta Szczepańska z Grodziczna Mroczna na Warmii</strong>
Biszkopt: białka ubij, dodaj olej, cukier i żółtka. Wsyp przesiane mąki z proszkiem. Połącz. Pół ciasta wymieszaj z barwnikiem. Wlej do tortownicy, na nie wylej jasne ciasto. Piecz 20 min w 160°C.
Żelatynę rozpuść w 100 ml wody. Ostudź. Kremówkę ubij z zagęstnikiem. Dodaj czekolady, cukier puder i żelatynę, połącz. Posmaruj ciasto. Ułóż pokrojone owoce. Polej tężejącą galaretką.Źródło: Chwila dla Ciebie