Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulchny, wilgotny i długo świeży, a co najważniejsze pyszny.
Ubić jaja (można najpierw same biała, a później dodać żółtka).Dodać cukier. Miksować do rozpuszczenia cukru. Następnie dodać olej, a na końcu mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia.
Ciasto wylać na blaszkę wyłożoną papierem do wypieków. Ułożyć owoce i posypać kruszonką.
Wstawić do piekarnika nagrzanego do 190 st. C i piec ca 30 min.
Deser truskawkowy w formie musu truskawkowego zmieszanego z galaretką i zwień...
Odsłon: 17
Szybkie danie jednogarnkowe które przygotujesz w naczyniu żaroodpornym i pie...
Odsłon: 2955
Czas na świeże truskawki w sam raz, dlatego dziś smaczne, kruche ciasto z...
Odsłon: 17218
Deser truskawkowy w formie musu truskawkowego zmieszanego z galaretką i zwień...
Odsłon: 17
Szybkie danie jednogarnkowe które przygotujesz w naczyniu żaroodpornym i pie...
Odsłon: 2955
Czas na świeże truskawki w sam raz, dlatego dziś smaczne, kruche ciasto z...
Odsłon: 17218
Składniki
Ubić jaja (można najpierw same biała, a później dodać żółtka).Dodać cukier. Miksować do rozpuszczenia cukru. Następnie dodać olej, a na końcu mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia.
Ciasto wylać na blaszkę wyłożoną papierem do wypieków. Ułożyć owoce i posypać kruszonką.
Wstawić do piekarnika nagrzanego do 190 st. C i piec ca 30 min.
Przepisy Desery
Desery
Ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką
Desery
Mus truskawkowy z galaretką i bitą śmietaną
Desery
Kefirowe desery
Desery
Ciasto trójkolorowe o trzech smakach
Ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 8
Mus truskawkowy z galaretką i bitą śmietaną
Deser truskawkowy w formie musu truskawkowego zmieszanego z galaretką i zwień...
Odsłon: 17