Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto które przygotowuje się błyskawicznie.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414261
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2270
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414261
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2270
Składniki
Rabarbar obrać i pokroić na mniejsze kawałki. Masło utrzeć z cukrem, następnie dodać mleko i jajka. Wszystko razem zmiksować. Partami dodawać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i budyniem. Formę do pieczenia o średnicy 26 cm wyłożyć papierem do pieczenia. Ciasto przełożyć do formy. Na wierzchu ułożyć rabarbar i całość posypać brązowym cukrem. Piec 60 minut w temperaturze 180 stopni.