Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz ochotę na coś słodkiego polecam ci szybkie cynamonki do kawy, które zrobisz w 15 minut. Zapraszam na film na mój kanał na You Tube.
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5352
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 812
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5352
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 812
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Składniki
Płat ciasta francuskiego posmarować roztrzepanym białkiem, cukier trzcinowy połącz z cynamonem. Ciasto posypać cukrem na całość. Teraz należy zwinąć ciasto z jednej strony długości i z drugiej strony długości tak do siebie do środka. Powstanie jeden rulon. Posmarować białkiem posypać cukrem Pokroić na mniejsze części o szerokości 2 cm. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy w nagrzanym piekarniku 200 stopni funkcja góra, dół przez 15 minut. Pieczemy na środkowej półce. Zapraszam do obejrzenia filmu. Smacznego!