Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz ochotę na coś słodkiego polecam ci szybkie cynamonki do kawy, które zrobisz w 15 minut. Zapraszam na film na mój kanał na You Tube.
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 161
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 69
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1129
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 161
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 69
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1129
Składniki
Płat ciasta francuskiego posmarować roztrzepanym białkiem, cukier trzcinowy połącz z cynamonem. Ciasto posypać cukrem na całość. Teraz należy zwinąć ciasto z jednej strony długości i z drugiej strony długości tak do siebie do środka. Powstanie jeden rulon. Posmarować białkiem posypać cukrem Pokroić na mniejsze części o szerokości 2 cm. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy w nagrzanym piekarniku 200 stopni funkcja góra, dół przez 15 minut. Pieczemy na środkowej półce. Zapraszam do obejrzenia filmu. Smacznego!