Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Da się zrobić bardziej zdrowsze ciasto? Nie sądzę! Zachęcam do wykonania i zachwycania się potem smakiem
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2787
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1314
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 766
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 110
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2787
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1314
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 766
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 110
Składniki
Kaszę gryczaną gotujemy i studzimy.
Orzechy włoskie siekamy drobno.
Do melaksera wrzucamy wszystkie składniki oprócz białek i miksujemy. Ubijamy białka i dodajemy na koniec do masy, mieszając już tylko łyżką do połączenia składników.
Formę wykładamy papierem do pieczenia, przelewamy masę i pieczemy 40-50 min 180 stopni.