Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Da się zrobić bardziej zdrowsze ciasto? Nie sądzę! Zachęcam do wykonania i zachwycania się potem smakiem
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 161
Polecam.
Odsłon: 786
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 123
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 161
Polecam.
Odsłon: 786
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 123
Składniki
Kaszę gryczaną gotujemy i studzimy.
Orzechy włoskie siekamy drobno.
Do melaksera wrzucamy wszystkie składniki oprócz białek i miksujemy. Ubijamy białka i dodajemy na koniec do masy, mieszając już tylko łyżką do połączenia składników.
Formę wykładamy papierem do pieczenia, przelewamy masę i pieczemy 40-50 min 180 stopni.