Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Deser z colą i popcornem"
Polecam.
Odsłon: 137
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 85
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 651
Polecam.
Odsłon: 137
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 85
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 651
Składniki
Podgrzej colę z winem. Wsyp żelatynę i wymieszaj. Kiedy masa zacznie tężeć, rozlej do pucharków. Wstaw do lodówki na godzinę.
Ubij śmietanę kremówkę z cukrem oraz kardamonem. Dekoracyjnie nałóż na stężoną masę.
Rozpuść masło i miód, zrumień popcorn. Kiedy ostygnie, posyp deser.
<strong>Przepis przysłała Małgorzata Kwiatkowska z Krapkowic</strong>Źródło: Bella Relaks