Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lody w sam raz na upalne dni.
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4488
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34310
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2021
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113713
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4488
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34310
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2021
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113713
Składniki
Rozłóż kawałki bananów na blasze i wstaw do zamrażarki. Pozostaw je tam do pełnego zamrożenia (około 1 godziny). Włóż banany do malaksera.(Miksera).
Dodaj esencję waniliową, cukier i połowę maślanki. Włącz malakser i miksuj kilka chwil. Następnie, przy ciągle włączonym malakserze, wlewaj pozostałą maślankę cienkim, równomiernym strumieniem. Miksuj do uzyskania gładkiej, kremowej masy. Wstaw do zamrażalnika. Smacznego ;-*