Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lody w sam raz na upalne dni.
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 205
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 83
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 205
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 83
Składniki
Rozłóż kawałki bananów na blasze i wstaw do zamrażarki. Pozostaw je tam do pełnego zamrożenia (około 1 godziny). Włóż banany do malaksera.(Miksera).
Dodaj esencję waniliową, cukier i połowę maślanki. Włącz malakser i miksuj kilka chwil. Następnie, przy ciągle włączonym malakserze, wlewaj pozostałą maślankę cienkim, równomiernym strumieniem. Miksuj do uzyskania gładkiej, kremowej masy. Wstaw do zamrażalnika. Smacznego ;-*