Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Fasolada pomidorowa"
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 263
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 192
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 263
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 192
Składniki
Fasolę namocz przez noc. Nastepnego dnia odlej wodę, przepłucz i wlej świeżą. Osoloną gotuj około godzinę.
W tym czasie posiekaj cebulę z czosnkiem. Obraną marchew i seler naciowy pokrój na plasterki.
W garnku na oliwie przesmaż cebulę z czosnkiem. Następnie dodaj marchew i seler. Po około 5 minutach smażenia dołóż fasolę, wlej passatę oraz gorący wywar.
Wsyp przyprawy, doprowadź całość do wrzenia i gotuj ok. 20 minut. 5. Gotową zupę posyp obficie natką.
Czas: 45 min. 1 porcja = 200 kcal.Źródło: Kurier TV