Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Fasolada pomidorowa"
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5351
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 811
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5351
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 811
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Składniki
Fasolę namocz przez noc. Nastepnego dnia odlej wodę, przepłucz i wlej świeżą. Osoloną gotuj około godzinę.
W tym czasie posiekaj cebulę z czosnkiem. Obraną marchew i seler naciowy pokrój na plasterki.
W garnku na oliwie przesmaż cebulę z czosnkiem. Następnie dodaj marchew i seler. Po około 5 minutach smażenia dołóż fasolę, wlej passatę oraz gorący wywar.
Wsyp przyprawy, doprowadź całość do wrzenia i gotuj ok. 20 minut. 5. Gotową zupę posyp obficie natką.
Czas: 45 min. 1 porcja = 200 kcal.Źródło: Kurier TV