Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Faszerowane ziemniaki"
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 148
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 52
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 84
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 148
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 52
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 84
Składniki
Cukinię i pomidory pokrój w drobną kostkę, a oliwki w plasterki. Warzywa dopraw solą i pieprzem, skrop oliwą i wymieszaj.
Ziemniaki dokładnie umyj, opłucz i osusz. Każdy z osobna zawiń w folię aluminiową. Włóż do piekarnika o temperaturze 200° C i piecz około godziny.
Przestudzone ziemniaki przekrój na pół i płytko wydrąż. Napełnij je warzywami. Skrop oliwą i zapiecz przez 5 minut w temperaturze 200° C.Źródło: Na żywo