Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Faszerowane ziemniaki"
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 301
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 64
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 102
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 480
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 301
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 64
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 102
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 480
Składniki
Cukinię i pomidory pokrój w drobną kostkę, a oliwki w plasterki. Warzywa dopraw solą i pieprzem, skrop oliwą i wymieszaj.
Ziemniaki dokładnie umyj, opłucz i osusz. Każdy z osobna zawiń w folię aluminiową. Włóż do piekarnika o temperaturze 200° C i piecz około godziny.
Przestudzone ziemniaki przekrój na pół i płytko wydrąż. Napełnij je warzywami. Skrop oliwą i zapiecz przez 5 minut w temperaturze 200° C.Źródło: Na żywo