Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto francuskie świetnie nadaje się na słodkie i słone wypieki. Tym razem na słodko,szybko , smacznie i chrupiąco. Serdecznie polecam:)
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 768
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 905
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 116
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2788
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 768
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 905
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 116
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2788
Składniki
Blaszkę z piekarnika wyłożyć papierem do pieczenia. Ciasto rozwinąć i pociąć na prostokąty lub kwadraty. Na środku obrysować końcem łyżeczki kołko. Ponacinać nożem po bokach i końcówki pozwijać spiralnie. Na zaznaczony środek dawać po łyżeczce marmolady. Dać do nagrzanego piekarnika do 190st.góra-dół i zapiekać do złotego koloru. Zimne posypać cukrem pudrem.
Smacznego!