Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto francuskie świetnie nadaje się na słodkie i słone wypieki. Tym razem na słodko,szybko , smacznie i chrupiąco. Serdecznie polecam:)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 166
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 166
Składniki
Blaszkę z piekarnika wyłożyć papierem do pieczenia. Ciasto rozwinąć i pociąć na prostokąty lub kwadraty. Na środku obrysować końcem łyżeczki kołko. Ponacinać nożem po bokach i końcówki pozwijać spiralnie. Na zaznaczony środek dawać po łyżeczce marmolady. Dać do nagrzanego piekarnika do 190st.góra-dół i zapiekać do złotego koloru. Zimne posypać cukrem pudrem.
Smacznego!