Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Gołąbki z kaszą"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 769
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 118
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2794
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 769
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 118
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2794
Składniki
Kapustę włóż do wrzątku z octem, gotuj 5 min. Odcedź, przelej zimną wodą. Podziel na liście, wytnij zgrubiałe nerwy.
Jajka roztrzep z musztardą, przypraw. Orzechy utrzyj z twa rogiem, kaszą i jajkami. Ułóż na liściach, uformuj gołąbki. Ciasno ułóż w rondlu. Posyp startym jabłkiem, imbirem, wlej wywar. Duś do miękkości.
Czas przygotowania: 60 min, ilość porcji: 6, cena za porcję 2,20 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie