Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Gołąbki z kaszą"
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 174
Polecam.
Odsłon: 843
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 129
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9250
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 174
Polecam.
Odsłon: 843
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 129
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9250
Składniki
Kapustę włóż do wrzątku z octem, gotuj 5 min. Odcedź, przelej zimną wodą. Podziel na liście, wytnij zgrubiałe nerwy.
Jajka roztrzep z musztardą, przypraw. Orzechy utrzyj z twa rogiem, kaszą i jajkami. Ułóż na liściach, uformuj gołąbki. Ciasno ułóż w rondlu. Posyp startym jabłkiem, imbirem, wlej wywar. Duś do miękkości.
Czas przygotowania: 60 min, ilość porcji: 6, cena za porcję 2,20 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie