Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser banalny w przygotowaniu, a smak...<3 nie da się opisać, trzeba koniecznie zrobić <3
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 255
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 255
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Składniki
Gruszki obieramy, usuwamy gniazda nasienne i kroimy w dużą kostkę. Mieszamy z cukrem waniliowym i cynamonem, układamy w naczyniach żaroodpornych. Cukier, masło i mąkę siekamy przy pomocy noża. Tak przygotowaną kruszonką, posypujemy gruszki. Zapiekamy 25-30 min w temperaturze 180°C. Taki deser smakuje na ciepło, jak i na zimno.