Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Indyjski gulasz z ciecierzycą"
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 102
Pieczone ziemniaczki z rozmarynem i czosnkiem to absolutny rarytas, a zarazem...
Odsłon: 97
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 102
Pieczone ziemniaczki z rozmarynem i czosnkiem to absolutny rarytas, a zarazem...
Odsłon: 97
Składniki
Cukinię, marchewki i ziemniaki pokrój w kostkę. Cebulę i czosnek pokrój na plasterki, zeszklij na maśle.
Dodaj przyprawy i pokrojone warzywa, podlej pół szklanki wody. Duś pod przykryciem 20 min.
Ciecierzycę osącz. Pomidory sparz, obierz, pokrój. Razem dodaj do gulaszu, duś 10 min.
<strong>Przepis przysłała Agnieszka Majcherkiewicz z Będzina.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie