Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 789
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 924
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 133
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2819
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 789
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 924
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 133
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2819
Składniki
Wodę,margarynę i sól zagotować.Wsypać mąkę, wymieszać.Gdy masa ostygnie dodać jajka, wymieszać,podzielić na 2 części wyłożyć w równych blaszkach.Piec około 20 minut w temperaturze 190'C.Na mleku z cukrem waniliowym ugotować budyń.Margarynę utrzeć z cukrem pudrem.Dodawać po łyżce budyniu.Krem wyłożyć na spód ciasta przykryć drugą połową.Posypać cukrem pudrem.