Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5350
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5350
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Składniki
Wodę i palmę zagotować,do wrzątku dodać mąkę i chwilę zaparzyć,odstawić do ostygnięcia.Wbić jajka i wymięszać mikserem. Rozłożyć na dwóch blachach wyłożonych papierem do pieczenia.piec w piekarniku około 60min.w 200''C
Do rondla wlać 3szkl.mleka,zagotować z palmą i cukrami,resztę mleka rozrobić z mąkami żeby nie było grudek,do gotującego się mleka wlać rozczyn i zagotować,aż zgęstnieje.Rozłożyć na jedno ciasto,przykryć drugim i posypać pudrem.Smaczności!