Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Kluski z makiem"
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 68
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 364
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 68
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 364
Składniki
Ugotuj łazanki według przepisu na opakowaniu, odcedź. Mak wypłucz, sparz i trzy razy zmiel w maszynce do mięsa.
Dodaj bakalie, miód i chwilę smaż na maśle.
Jeszcze gorący mak wymieszaj z łazankami.
Przepis przysłała Sabina Wrona z Hrubieszowa
Porcje: 6; : 60 min; Cena: 1,50 zł; Kalorie: 380 kcalŹródło: Bella Relaks