Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na smaczna babkę bez jajek, masła i mleka. Idealna dla osób na diecie wegańskiej lub z nietolerancja na nabiał. Smaczna, wilgotna i bardzo prosta w przygotowaniu.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 160
Polecam.
Odsłon: 828
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 94
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9224
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 160
Polecam.
Odsłon: 828
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 94
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9224
Składniki
DO MISKI PRZESIAĆ MAKE I CUKIER PUDER. DODAĆ SZCZYPTĘ SOLI, PROSZEK DO PIECZENIA I CUKIER WANILIOWY. CALOSC DOBRZE WYMIESZAĆ. NASTĘPNIE DODAĆ MLEKO KOKOSOWE I OLEJ. WSZYSTKIE SKŁADNIKI DOBRZE WYMIESZAĆ.
TAK PRZYGOTOWANE CIASTO PODZIELIĆ NA DWIE, NIEKONIECZNIE RÓWNE, CZĘŚCI. DO JEDNEJ PRZESIAĆ KAKAO A DO DRUGIEJ DODAĆ WIÓRKI KOKOSOWE I DOBRZE WYMIESZAĆ. DO KEKSÓWKI WYŁOŻONEJ PAPIEREM DO PIECZENIA, WLEWAĆ NA PRZEMIAN CIASTO KOKOSOWE I KAKAOWE, TAK PO 2-3 ŁYŻKI, TWORZĄC PASIASTY WZÓR. PATRZ FILM.
CIASTO PIEC W NAGRZANYM PIEKARNIKU W TEMPERATURZE 160 ST. C. DO SUCHEGO PATYCZKA. OKOŁO 60 MINUT. SMACZNEGO!