Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Crumble z brzoskwiniami to bardzo smaczny i łatwy do przygotowania deser. Brzoskwinie w kokosowej kruszonce smakują wyśmienicie.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456915
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1248
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2122
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 515
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456915
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1248
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2122
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 515
Składniki
Mąkę połączyć z cukrem trzcinowym i wiórkami kokosowymi, dodać zimne masło.
Łyżką lub palcami rozcierać do połączenia się składników, pokruszyć, przykryć i odłożyć do lodówki na 1-2 godziny.
3-4 kokilki posmarować masłem. Brzoskwinie obrać, pokroić, włożyć do kokilek, posypać cukrem z wanilią.
Przykryć warstwą kruszonki i wstawić do nagrzanego piekarnika.
Piec około 25-30 minut w temp 180 stopni.