Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Crumble z brzoskwiniami to bardzo smaczny i łatwy do przygotowania deser. Brzoskwinie w kokosowej kruszonce smakują wyśmienicie.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3716
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3801
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 368
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 679
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3716
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3801
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 368
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 679
Składniki
Mąkę połączyć z cukrem trzcinowym i wiórkami kokosowymi, dodać zimne masło.
Łyżką lub palcami rozcierać do połączenia się składników, pokruszyć, przykryć i odłożyć do lodówki na 1-2 godziny.
3-4 kokilki posmarować masłem. Brzoskwinie obrać, pokroić, włożyć do kokilek, posypać cukrem z wanilią.
Przykryć warstwą kruszonki i wstawić do nagrzanego piekarnika.
Piec około 25-30 minut w temp 180 stopni.