Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Crumble z brzoskwiniami to bardzo smaczny i łatwy do przygotowania deser. Brzoskwinie w kokosowej kruszonce smakują wyśmienicie.
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 926
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 530
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 926
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 530
Składniki
Mąkę połączyć z cukrem trzcinowym i wiórkami kokosowymi, dodać zimne masło.
Łyżką lub palcami rozcierać do połączenia się składników, pokruszyć, przykryć i odłożyć do lodówki na 1-2 godziny.
3-4 kokilki posmarować masłem. Brzoskwinie obrać, pokroić, włożyć do kokilek, posypać cukrem z wanilią.
Przykryć warstwą kruszonki i wstawić do nagrzanego piekarnika.
Piec około 25-30 minut w temp 180 stopni.