Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Crumble z brzoskwiniami to bardzo smaczny i łatwy do przygotowania deser. Brzoskwinie w kokosowej kruszonce smakują wyśmienicie.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10397
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1163
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11579
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 587
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10397
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1163
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11579
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 587
Składniki
Mąkę połączyć z cukrem trzcinowym i wiórkami kokosowymi, dodać zimne masło.
Łyżką lub palcami rozcierać do połączenia się składników, pokruszyć, przykryć i odłożyć do lodówki na 1-2 godziny.
3-4 kokilki posmarować masłem. Brzoskwinie obrać, pokroić, włożyć do kokilek, posypać cukrem z wanilią.
Przykryć warstwą kruszonki i wstawić do nagrzanego piekarnika.
Piec około 25-30 minut w temp 180 stopni.