Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Kugiel ziemniaczany"
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3817
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34214
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1614
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113649
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3817
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34214
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1614
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113649
Składniki
Ziemniaki i cebulę obierz, zetrzyj na tarce. Dodaj kukurydzę, groszek, pokrojone w kostkę boczek i marchewkę, posiekaną natkę, jajko i kuskusu. Wyrób, przypraw do smaku.
Masę wlej do natłuszczonej keksówki, wyrównaj. Piecz ok. godziny w temp. 200°C. Posmaruj śmietaną, piecz 15 min.
<strong>Czas przygotowania 35 min. Ilość porcji 6. Cena za porcję 2,60 zł.
Przepis przysłała Agata Gierula z Dąbrówki Starzeńskiej. </strong>Źródło: Chwila dla Ciebie