Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli został ci biszkopt, wykorzystaj go do przygotowania pysznych kulek kokosowych,idealnych na imprezę lub inne okazje.
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5352
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 812
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 145
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5352
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 812
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 145
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Składniki
Z cukru, masła, mleka gotujemy masę, mieszamy z wódką i odstawiamy do ostygnięcia.
Biszkopt kruszyny, orzechy i migdały siekamy. Do wystudzonej masy dodajemy biszkopt i bakalie, mieszany.
Formujemy kulki i obtaczamy w wiórkach kokosowych. Wstawiamy do lodówki do zastygnięcia. Jeśli kulki będą jadły dzieci nie dodajemy wódki.