Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10637
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4786
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 878
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9054
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1337
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10637
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4786
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 878
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9054
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1337
Składniki
upiec biszkopt w 180c 45 min masa -bulki namoczyc w 2szkl.mleka nastepniezagotowac1szkl.mleka z3/4szkl.cukru i wiorkami 1p do masy z wiorkami dodac bulki namoczone z mlekiem gotowac jeszcze 5 min.kostke margaryny zmiksowac dodac mase bulczana miksowac na pulchna mase biszkopt przekroic na polowe mozna posmarowac dzemem wlozyc mase iprzelozyc druga polowe biszkoptu
gladka mase biszkopt przekroic na polowe przelozyc masa na mase druga polowa ciasta wierzch mozna posmarowac masa iposypac smazonymi wiorkami 1/4margaryny 2lyzki cukru 1p wiorka podsmazyc