Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne i łatwe w przygotowaniu
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 774
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 909
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2804
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 774
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 909
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2804
Składniki
Ciasto: 250 ml śmietany 1 szkl cukru 3 szkl mąki 3 jaja 3 łyżeczki proszku do pieczenia pół szkl oleju cukier waniliowy Wszystkie składniki łączymy ze sobą po kolei miksujac,na koncu dodajemy olej. Kruszonka: ćwierć kostki masła lub margaryny 1 szkl mąki pół szkl cukru cukier waniliowy Wszystkie składniki mieszamy i ugniatamy. Brzoskwinie świeże lub z puszki Wcześniej przygotowane ciasto wylewamy na blachę,posypując odrobiną mąki,układamy brzoskwinie i posypujemy kruszonką. Pieczemy w piekarniku nagrzanym 180s ok 40-50 min.