Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2641
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2641
Składniki
MALINY OPŁUKAĆ I ZAGOTOWAĆ WRAZ Z CUKREM. ŻELATYNĘ ROZPUŚCIĆ W 50 ML WRZĄTKU,DODAĆ DO MALIN. BIAŁKA UBIĆ NA SZTYWNĄ PIANĘ ZE SZCZYPTĄ SOLI,DODAJĄC PO ŁYŻCE CUKRU PUDRU. PIANĘ STARANNIE,ALE NIEZBYT GWAŁTOWNIE WYMIESZAĆ Z MALINAMI. , MUS WŁOŻYĆ DO MISECZEK I NA KILKA GODZIN WSTAWIĆ DO LODÓWKI. GALARETKĘ ROZROBIĆ WE WRZĄTKU I WSTAWIĆ NA KILKA GODZIN DO LODÓWKI. ŚMIETANĘ UBIĆ WRAZ Z ŁYŻECZKĄ CUKRU STOPNIOWO DODAWAĆ GALARETKĘ. NAŁOŻYĆ NA MALINOWY MUS