Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Marchewkowiec"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 784
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 916
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 130
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2816
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 784
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 916
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 130
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2816
Składniki
Marchewki zetrzyj, połącz z sokiem z limetki. Żółtka utrzyj z cukrem. Białka ubij. Marchewki, migdały, mąkę, proszek i żółtka połącz, dodając na koniec pianę. Piecz 50-60 min w 170°C. Ostudź. Jogurt wymieszaj z miodem. Ciasto rozkrusz. W szklankach układaj warstwy ciasta i jogurtu. Udekoruj przesianym kakao.
Czas przygotowania: 70 min, ilość porcji: 8 cena za porcję: 2 złŹródło: Chwila dla Ciebie