Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne i podzielne
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4798
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34371
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2061
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113748
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4798
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34371
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2061
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113748
Składniki
Cukier zalać mlekiem.Rozpuścić. Wsypać płatki owsiane i pogotować 10-15min.tak by płatki zmiękły.Cały czas mieszając.Wsypać kakao i orzechy.Na końcu dodać margarynę pokrojoną w ćwiartki. Gdy masa przestygnie kłaść grubo na cztery wafle.