Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Maślane, kruche, delikatne i pyszne ciasteczka. Kiedy je piekłam w domu unosił się piękny maślany zapach. Rozpływają się w ustach zaraz po pierwszym kęsie. Dodatkową zaletą ciasteczek jest to, że mogą poleżeć dłużej…oczywiście jeśli damy im szansę ????
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 219
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 795
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2826
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 219
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 795
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2826
Składniki
Składniki na ciasteczka zagniotłam. Schłodziłam ciasto w lodówce przez 1 godzinę. Po tym czasie rozwałkowałam na grubość ok. 3 mm i wykrawałam foremkami ciasteczka.
Piekłam w nagrzanym piekarniku do 180 stopni przez ok. 14-15 minut. Oprószyłam cukrem pudrem gdy wystygły.