Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przywołanie lata mroźną zimą.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118190
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8431
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3119
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2169
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1551
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118190
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8431
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3119
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2169
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1551
Składniki
Jajka ucieramy z cukrem na puszystą masę. Dodajemy mleko i olej. Wszystkie sypkie składniki mieszamy ze sobą. Dodajemy do utartej masy. Chwilę miksujemy. Dodajemy maliny i pokrojoną w drobną kostkę czekoladę.
Ciastem wypełniamy papilotki. Pieczemy ok 25-30 min w temperaturze 170 stopni. Ostudzone muffinki posypujemy cukrem pudrem