Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przywołanie lata mroźną zimą.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3779
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 623
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3815
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 715
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3779
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 623
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3815
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 715
Składniki
Jajka ucieramy z cukrem na puszystą masę. Dodajemy mleko i olej. Wszystkie sypkie składniki mieszamy ze sobą. Dodajemy do utartej masy. Chwilę miksujemy. Dodajemy maliny i pokrojoną w drobną kostkę czekoladę.
Ciastem wypełniamy papilotki. Pieczemy ok 25-30 min w temperaturze 170 stopni. Ostudzone muffinki posypujemy cukrem pudrem