Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Poranek w rodzinie S - " mamo ale jak wrócimy ze szkoły, będę jakieś babeczki?". No i trzeba zakasać rękawy :). Dziś mufinki, ale z jogurtem ( stał w lodówce czas coś z nim zrobić ).
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 225
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4518
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12242
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6942
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5662
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 225
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4518
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12242
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6942
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5662
Składniki
Wszystkie mokre składniki łączymy razem, suche łączymy też razem w osobnej miseczce. Następnie do suchych składników dodajemy mokre i mieszamy do uzyskania jednolitej konsystencji. Ja piekę w 185 stopniach ok 25 minut ( do suchego patyczka). Zuzieńkowe posypałam dodatkowo kruszonką.