Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2778
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1306
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 757
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 106
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2778
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1306
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 757
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 106
Składniki
Rozpuść w garnku masło,dodaj cukier i kakao.Wszystko wymieszaj i na koniec dodaj pół szklanki wody.Odstaw do ostygnięcia.
Przełóż do większego naczynia,dodawaj w tej kolejności: mąkę i proszek,jajka,zapach,bakalie.Po każdym składniku dobrze wymieszaj.
Przygotuj keksówkę (wysmaruj brzegi i dno masłem i posyp bułką tartą).Składniki po dokładnym wymieszaniu przelej do keksówki. Piecz w 180 stopniach około 45 min.