Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki, prosty, lekko wilgotny, w sam raz do popołudniowej kawki. Ulubione ciasto mojego najmłodszego brata.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 91
Polecam.
Odsłon: 714
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 74
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 91
Polecam.
Odsłon: 714
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 74
Składniki
Mąkę przesiewamy do miski- dodajemy kakao, cynamon, proszek do pieczenia i mieszamy. W drugiej misce ucieramy margarynę z cukrami, dodajemy jajka.
Do masy jajecznej dodajemy mąkę, mleko i syrop. Mieszamy, na koncu dodajemy pokrojone w kostkę gruszki, delikatnie mieszamy.
Ciasto wykładamy na wyłożoną papierem blachę. Pieczemy w tem.ok.160-170 stopni przez ok.40 minut. po upieczeniu i lekkim ostudzeniu posypujemy cukrem pudrem.