Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe ze śliwkami, bardzo pyszne.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 806
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 143
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2835
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 806
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 143
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2835
Składniki
ciasto-Masło roztopić z cukrem w większym garnku. Lekko przestudzić i dodawać po kolei resztę składników i wymieszamy dokładnie. Wylać na blaszkę 25X42 wyłożoną papierem do pieczenia.
Na górę ułożyć pokrojone śliwki i lekko je wcisnąć.
Piec w temp 180* przez ok 50 m.
Po przestygnięciu, polać roztopioną polewą w esy-floresy. Posypać dodatkowo migdałami w płatkach.