Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Musli z owocami"
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5251
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34476
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2137
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113801
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5251
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34476
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2137
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113801
Składniki
Orzechy włoskie i laskowe posiekaj i razem z płatkami owsianymi lekko upraż na suchej patelni.
Brzoskwinie lub morele osącz z zalewy, a następnie pokrój je na małe ćwiartki. Przetnij i wyłuskaj laskę wanilii.
Mleko zagotuj z wanilią, odstaw. Mocno ciepłe dopraw płynnym miodem. Nalej do miseczek, wsyp płatki i orzechy.
Każdą porcję ubierz jogurtem i pokrojonymi owocami, posyp posiekanymi pistacjami i udekoruj listkami melisy.Źródło: Świat kobiety