Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8466
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 539
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8466
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 539
Składniki
Ciasto: Białka ubić z cukrem dodać żółtka dodać mąkę, orzechy, proszek do pieczenia i delikatnie wymieszać. Upiec placek i przekroić na 3 części.
MASA: Utrzeć margarynę i dodawać ostudzone jajka po 1 łyżce, na końcu dać orzechy.
Ciasto przełożyć masą i polać polewą.