Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Przepis na ptasie mleczko"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 24
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1237
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 58
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 24
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1237
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 58
Składniki
Masa serowa: galaretkę cytrynową rozpuść w szklance wrzątku. Rozpuść oddzielnie galaretkę wiśniową i kiwi. Kiedy stężeją – pokrój. Zmiksuj ciasta razem z galaretką cytrynową. Dodaj pokrojone galaretki i wymieszaj. Włóż masę do formy, wstaw ją do lodówki.
Masa śmietanowa: kremówkę ubij z cukrem i śmietanfiksem. Wlej rozpuszczoną w szklance wrzątku, schłodzoną galaretkę wiśniową.
Nałóż krem na masę serową. Rozpuść galaretki porzeczkowe, polej ciasto.
Porcje 20, przygot. 60 min, cena 1,40 zł, kalorie 178 kcal.Źródło: Bella Relaks