Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Sałatka z botwinką"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 788
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 921
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2818
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 788
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 921
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2818
Składniki
Bób przepłucz i ugotuj w osolonym wrzątku. Gdy całkiem ostygnie, obierz z łupin.
Z buraczków odkrój nać, po czym ugotuj je w drugim garnku, a następnie zdejmij skórkę i potnij na plasterki. Liście umyj i osusz.
Na 2 łyżkach masła podsmaż najpierw posiekaną szalotkę, a później dołóż bób i buraczki.
Oliwę z oliwek wymieszaj z octem balsamicznym. Zalej sosem warzywa ułożone na liściach botwinki. Wierzch okraś zasmażką z bułki tartej podsmażonej na maśle.Źródło: Kurier TV