Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Sałatka z chrupiącym boczkiem"
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 219
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 51
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3308
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 219
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 51
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3308
Składniki
Ziemniaki ugotuj w koszulkach, gdy wystygną obierz i pokrój w kostkę. Fasolkę szparagową pokrój na małe kawałki, ugotuj al dente i odłóż w ciepłe miejsce.
Boczek pokrój na kawałki i podsmaż na patelni. Gdy się zarumieni, zdejmij z gazu i odstaw.
W talerzu ułóż warstwę ziemniaków. Na nią wyłóż fasolkę. Na wierzch połóż jajko sadzone i kawałki boczku. Całość posyp posiekanymi ziołami i pieprzem.Źródło: Na żywo